Donaties

U kunt de concerten die door de Stichting Westerkerkmuziek Veenendaal worden georganiseerd financieel steunen door donateur te worden. Via ons contactformulier kunt u zich als vriend aanmelden. In uw bericht ook graag de hoogte van uw jaarlijkse donatie vermelden. In verband met administratie-kosten e.d. vragen wij u om minimaal € 50 te doneren.
Wij zorgen er dan tevens voor dat u voorafgaand aan de concerten een e-mail krijgt ter herinnering.

Sponsoring

Bedrijven, instellingen, e.d. kunnen de concerten die door de Stichting Westerkerkmuziek Veenendaal worden georganiseerd financieel steunen door sponsoring. Via ons contactformulier kunt u zich/uw bedrijf als sponsor aanmelden. Uw bedrijfs- / instellingsnaam wordt dan vermeld op deze website en op het omslagblad dat tijdens de concerten aan bezoekers wordt uitgedeeld (Vermelding op het omslagblad kan enige tijd duren i.v.m. eenmalige jaarlijkse productie). In uw bericht ook graag de hoogte van uw jaarlijkse donatie vermelden. In relatie tot vermelding van bedrijfs-/instellingsnaam op de website en het omslagblad vragen wij u om minimaal € 100 als sponsorbedrag over te maken.
Wij zorgen er dan tevens voor dat u voorafgaand aan de concerten een e-mail krijgt ter herinnering.

De Stichting Westerkerkmuziek Veenendaal krijgt voor het seizoen 2023-2024 (financiële) steun van onderstaande bedrijven:

Andante Orgelcentrum

Contact:

info@westerkerkmuziekveenendaal.nl

Donaties

Uw donaties zijn van harte welkom op
IBAN: NL27 RABO 0157390217 t.n.v.
Stichting Westerkerkmuziek Veenendaal